Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για το Full Metal Panic! Fight! Who Dares Wins

*
Η Bandai Namco δημοσίευσε το δεύτερο αγγλικό trailer για το Full Metal Panic! Fight! Who Dares Wins, το επερχόμενο strategy RPG από την B.B. Studio, developer του Super Robot Wars. Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε διάφορα bonus καλούδια για την ψηφιακή και retal Day One έκδοση του παιχνιδιού για την Ασία. Σε αυτά περιλαμβάνεται ένα “Bonta-Kun” 3D DIY figure από χαρτόνι και 3 Special Weapons Set μέσω DLC (ισχύει και για όσους το αγοράσουν ψηφιακά μεταξύ 31 Μαΐου και 27 Ιουνίου) – τα Boxer-2 Custom 76mm Shotgun (AP) Enhanced Cartridge, ASG96-B Custom 57mm Smoothbore Gun και GRAW-X Monomolecular Cutter (LD Prototype). Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στη νοτιοανατολική Ασία (Σιγκαπούρη, Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Ινδονησία και Φιλιππίνες στις 31 Μαίου. Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για παγκόσμια κυκλοφορία, αν και δεν αποκλείεται η κυκλοφορία και δεύτερου αγγλικού trailer να σημαίνει ότι η σχετική ανακοίνωση δεν θα αργήσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*